Kausi 2021 Käynnistynyt

Vesikausi 2021 auki Tampereellakin

Tänä vuonna jäät tuntuivat pysyvän Pyhäjärvessä hieman tavallista kauemmin. Tätä kirjoittaessa Näsijärven jäiden lähtöä odotellaan myös aivan lähipäivinä.

Innokkaimmat purjelautailija pääsivät aloittamaan kauden Yyterissä jo paria viikkoa aikaisemmin. Ja kun säät lämpenivät ja Pyhäjärvi oli antautunut jäistä Pyynikille saakka suuntasivat myös täällä Tampereella purjelautailijat ja muuta wing-foil nauttimaan viileästä kyydistä kevään ensimmäisillä alloilla vielä muutamien jäälauttojen seilatessa surffareiden seassa.

Tulevalle viikonlopulle tuuli ja sen suunta ei lupaile kovinkaan hyvää keliä, mutta nautitaan kuitenkin auringonpaisteesta, pyyhitään talven pölyt välineiden päältä ja suunnataan katse tulevaan kauteen.

Yhdistyksen kevät kokous pidetään etänä 28.4.2021 ja kesäksi on suunnitelmissa kaikkea mukavaa kuten viimekin vuonna. Uusia jäseniä on yhdistykseen liittynyt mukavasti. Toivotan heidät kaikki lämpimästi tervetulleeksi mukaan. Wing-foil tuo hienosti uutta väriä ja pöhinää rannalle ja on upea seurata, kuinka laudat ja miehet lentävät maagisesti veden päällä. Tehdään tästä kaudesta yhdessä mahtava surf-kesä 2021!