Viikkosurffi 28.5. Härmälän rannassa

Turrin rannalla surffaillaa

Torstaina tuuli näyttää osuvan parhaiten Turriin, joten surffaillaan viikkosurffit jälleen Pirkkalan maisemissa.

Viikkosurffi siirretty Härmälän rantaan

Pidetään viikkosurffi sittenkin Härmälän saaren rannassa. Turri alkaa näin uimakauden käynnistyessä käymään ahtaaksi ja rannassa oleva uusi hyppytorni, sekä poijunarut vaikeuttavat vesillle lähtöä.

Tunnelmia Härmälänsaaren rannasta

Viikkosurffille Härmälänsaaren rantaan saapui paikalle kuusi surffaria. Kevyestä tuulesta huolimatta kaikilla oli hymy herkässä muutaman paremman puuskasta napatun plaanipätkän jälkeen. Härmälänsaaren ranta on alkeiden harjoitteluun mukavan matala ja turvallinen spotti joskin myöhemmin kesällä vesikasveja on runsaasti. Parkkipaikkoja alueella on harmillisen vähän ja mm. peräkärryllä ja isolla autolla liikkuminen on haastavaa. Jos tuuli on enimmäkseen lännestä Härmälänsaari peittää tuulta aika tehokkaasti ja ulommas pääseminen vaatii pienemmällä laudalla kärsivällisyyttä ja hieman uimista. Ulompana tuuli kuitenkin yleensä palkitsee napakoilla puuskilla. Saaren suojassa on silti helppo harjoitella alkeita.

Pohja rannassa on "puolikovaa", joten tossut on ihan hyvä olla jalassa. Rannassa on hyvä nurmialue rikaamiseen ja muutama sopiva kohta, josta välineet saa veteen. Jos ei halua kantaa niitä venerampille saakka.