Surf's up Tampere 2020

Surf's up Tampere 2020

6.6.2020 Lauantaina, Pyynikin uimarannalla klo 11-16

Mansesurf ry järjestää yhteistyössä Amped.fi kanssa purje- ja leijalautailu välineiden demo päivän Tampereella. Paikkana toimii Pyynikin uimaranta, jossa uusimpia purjelautoja esittelemässä wind and waves, leijoja Duotone kiteboarding, purjelautakoulu purjelauta.fi, sekä paikallista tietoutta jakamassa Mansesurf ry.

Tapahtuma on ilmainen, tervetuloa paikalle.

Surf's up Tampere ylitti odotukset

Esimmäinen Surf's up Tampere järjestettiin Pyynikin uimarannalla ja tapahtuma ylitti selvästi odotukset. Aamun sateisen sään vaihtuessa hennoksi auringon paisteeksi paikalle saapui alueen harrastajia ja lajista kiinnostuneita tutustumaan kauden uusimpiin välineisiin ja chillailemaan Mansesurfin järjestämälle chillailuautolle.

purjelauta.fi

Purjelauta.fi Tamperelainen purjelautailukoulu esitteli toimintaansa ja jakoi kiinnostuneille tietoa tulevista kesän kursseista.

Wind and Waves

Wind and Waves Lahdesta oli saapunut paikalle koko demo-kalustollaan ja esillä oli kattava setti välineitä SUP-laudoista Wave purjelautailu lautoihin ja uusimpiin purjeisiin. Välineitä pääsi tapahtuman aikana kokeilemaan ja hieromaan kauppoja uusista laudoista.

Duotone kiteboarding Finland

Duotone Kiteboardin Finland toi esitteille kiteboarding mallistoa ja välineitä. Leijojen ja leijalautojen ympärillä pyörikin päivän aikana paljon harrastajia ja kiinnostuneita.

Duotonen kitevarusteita pääsee kokeilemaan myöhemminkin olemalla yhteydessä Tapio Hinkkaseen, Duotone Kiteboardin Finland.

Järjestäjän puolesta kiitämme kaikkia paikalle saapuneita vierailijoita sekä esittelijöitä. Tästä on hyvä jatkaa kohti aktiivisena alkanutta purje- ja leijalautailukautta. Kävijöiltä tapahtuma on jo nyt keräänyt runsaasti kiitosta ja vastaavia tapahtumia kannattaa selvästi järjestää myös jatkossa.

Wind and waves on luvannut tulla sopivalla tuulella demokärrynsä kanssa Tampereelle rannalle, jossa sitten pääsee paremmin testaamaan uusia lautoja ja purjeita. Tästä kannattaa seurata Mansesurfin ilmoittelua.

Purjelauta.fi jatkaa kurssitoimintaa koko kesän ja sieltä on hyvä aloittaa harrastus jos laji kiinnostaa tai ainakin käydä kurssila rohkeasti kokeilemassa.

Duotone Kiteboardin Finland järjestää kiteboardin demo-leijojen kokeiluja olemalla suoraan yhteydessä.

Näillä näkymin Surf's up tapahtuma tullaan järjestämään myös ensivuonna. Ehkä jopa hieman suurempana.