Viikkosurffi 14.5. Turrissa

Kauden ekat viralliset viikkosurffit Turrin rannalla 14.5.

Päräytetään tämän kesän viikkosurffit käyntiin 14.5. torstaina Turrin rannalla. Mansesurf paikalla klo 16-18 välissä ainakin. Tervetuloa mukaan surffailemaan.

Viikkosurffit käynnistyivät hyvässä säässä

Vuoden ensimmäiset viikkosurffit saatiin käyntiin hienosti. Pirkkalaan Turrin uudistetulle uimarannalle kokoontui 4 purjelautailijaa fiilistelemään aurinkoisessa ja napakan puuskaisessa kevätsäässä. Vastarannalla Saarenkärjessä oli myös vesillä ainakin 5 surffaria, joista 2 purjehti järven yli Turriin ja takaisin sanomaan moikka. :-)

Oma RRD X-Fire LTD 130 kulki 8.6 purjeella puuskissa ja pannukakun tasaisessa vedessä kuin unelma. Sillä oli erittäin mukava treenata vauhdikkaita jiippejä.

Kevään aikana Turrin rannalle on ilmestynyt uusi pukukoppi, rantaan on tuotu lisää hienoa hiekkaa ja kauemmaksi rannasta on rakennettu ponttoonilautta, jossa on hyppytorni. Rannasta vesille lähtöä hieman hankaloittaa poijunarut. Joten hieman kannattaa varautua uimaan ennen, kuin pääsee kuunnolla purjehtimaan jos ajautuu naruja vasten.

Toisaalta narut rajoittavat rantaan mukavan "aloittelija-alueen", jota voi hyödyntää näin uimakauden ulkopuolella alkeiden opetteluun.

Tästä on hyvä jatkaa kautta ja kokoontua jatkossakin viikkosurffille. Viikkosurffien ranta valitaan aina tuulen suunnan mukaan ja siitä tiedotetaan täällä web-sivulla sekä jäsenten FB-ryhmässä (https://www.facebook.com/groups/Mansesurf ).