SURF'S
UP
TAMPERE 2021

Surf's up Tampere 2021

19.6.2021 Lauantaina, Eteläpuistossa klo 11-16

Mansesurf ry järjestää purje- ja leijalautailu välineiden demo päivän Tampereella. Esittelijöitä on lupautunut mukaan hieno joukko.

Mansesurf ry esittelee myös omaatoimintaansa ja jäsenille on luvassa virvokkeita ja pientä purtavaa. Mutta ei myyntiä ulkopuolisille.

Markus on luvannut toimittaa paikalle "purjelauta-simulaattorin" jossa pääsee ainakin nostamaan purjetta ja poseeraamaan hienolla retrolaudalla.

Toivotaan päivälle hienoa säätä ja joukko lajista kiinnostuneita.

Käytettyjen välineiden kirppari järjestetään periaatteella, että ensimmäisestä myydystä tuotteesta Mansesurf ottaa 5€, mutta jos kauppa ei käy niin ei sitten maksa mitään. Kiinnostuksesta tulla kauppaamaan vanhoja välineitä voi ilmoittaa osoitteeseen info@mansesurf.fi

Tapahtuma on ilmainen, tervetuloa paikalle.

Surf's up 2021 pidettiin upeassa säässä

Upeassa kesäsäässä järjestetty toinen surf's up Tampere kokosi Eteläpuistoon jälleen alueen harrastajia läheltä ja kauempaakin. Tapahtumakentällä tavattiin vahjoja tuttuja ja paikalle saapui paljon uusia lajista kiinnostuneita vierailijoita.

Mansesurf ry:n chillailu-autolla vallitsi koko päivän rento tunnelma ja sekä kuumat, että kylmät virvokkeet maistuivat yhdistyksen jäsenille. Auton katoksen varjossa oli mukva vaihtaa kuulumisia ja kuulostella kesän suunnitelmia.

Kauppiaista paikalle olivat saapuneet Wind & Waves Lahdesta ja GasreSports Keravalta. Kauppiaiden upeat demo-laudat, purjeet sekä Wingit keräsivät paljon kiinnostuneita. Harmillisesti tuuli pysyi tänä vuonna pois, eikä näin ollen demo-välineitä pääsyt kokeilemaan tositoimissa.

Tero Nieminen, Wind & Wavesilta lupasi kuitenkin seurata Tampereen ennusteita ja on demo kärrinsä kanssa valmiina saapumaan Tampereelle tuulisena päivänä.

Pienimuotoisesti järjestetty "kama kirppis" tuntui myös keräävän kiinnostuneita ja taisipa jotain pientä mennä sielläkin kaupaksi.

Mansesurf ry kiittää kaikkia paikalla olleita ja toivottaa kaikki mukaan myös ensi vuonna #surfsuptampere2022

Wind & Waves demo-kalustoa

Ykä esittelee Wing-purjetta GasreSports kärrillä

Kirppiskamaa

Chillailua Mansesurfin chillailualueella

Mukana tapahtumassa