Kausi 2020 käynnistynyt aktiivisesti

Vesillä jo huhtikuun alussa

Vaikka kausi Yyterin rannoilla onkin jatkunut läpi talven, voidaan kauden 2020 epävirallisena avauksena pitää huhtikuun neljättä. Aurinkoisessa ja lupaavassa länsituulessa Tampereen Eteläpuistoon saapui mukavasti purjelautailijoita vaikka veden lämpötila olikin varmasti lähempänä +4 astetta.

Vaikka sormia hanskoista huolimatta palelikin oli monella kauden ekan session jälkeen hymy herkässä. Vesillä oli ainakin 6 purjetta ja rannalla saman verran innoikkaita kannustajia.

Rannoilla runsaati uusia surffareita

Parin vuoden aikana Tampereen ja Pirkanmaan alueen purjelautailijoiden harrastajamäärät ovat olleet hyvässä kasvussa. Rannalle on ilmestynyt runsaasti uusia innokkaita harrastajia ja tästä kiitos kuuluu ehdottomasti www.purjelauta.fi järjestämille kursseille.

Viimekauden kursseilla opittujen taitojen ja surf-kärpäsen pureman innoittamana kausi 2020 onkin käynnistynyt monella erittäin aktiivisesti. Leudon talven ja aikaisen jäiden sulamisen seurauksena Tampereen ja Pirkkalan surf-rannoilla Raholassa, Saarenkärjessä sekä Turrissa on vesillä täysi tohina päällä.

Jos harrastamisen aloittaminen siis kiinnostaa, niin purjelauta.fi kurssien kautta se onnistuu mukavasti ja turvallisesti.